Referenser

Adidas

Adidas Sverige AB BOX 10121 121 28 Stockholm

www.adidas.com
Adidas

Vi valde Pure PR för vår lansering av samarbetet mellan Adidas och Porsche för Pure PRs unika nätverk och förmåga att arrangera evenemang som sticker ut och berör ”rätt” personer. Eventet i Sveriges snyggaste sportbutik blev mycket lyckat och har breddat målgruppen för adidas Concept store och genererat intresse runt adidas Porsche kollektionen.

Patrik Nilsson, Manager Director, Area Nordic

Lyle & Scott

Proscott AB Box 3037 183 03 Stockholm

www.lyleandscott.com/
Lyle & Scott

Vid lanseringen av The Terrace identifierade vi tre behov för positionera konceptet på en redan hårt konkurrensutsatt Stockholmsmarknad. Vårt behov var genomförande av invigningskväll, pr och presskontakter. Genom ett smidigt samarbete som från Pure PR:s sida präglades av lyhördhet och action är vi mer än en nöjd kund. Det uppfattade och verkliga värdet för oss av Pure PR:s tjänster blev flera gånger större än investeringen.

Niclas Rodin, Founder & Project Manager The Terrace

King Magazine

Egmont Tidsskrifter Box 20093 104 60 Stockholm

www.kingmagazine.se
King Magazine

Vi är mycket nöjda med Pure PR. De jobbar professionellt och smidigt, kommer med sköna och unika idéer.

Jessica Abril, Promotion Manager, Egmont Tidskrifter

Kiehl's

L'Oréal Sverige AB Gustavlundsvägen 22 167 15 Bromma

www.kiehls.com
Kiehl's

Vi anlitade Pure PR i samband med Kiehl’s 1- årsjubileum. Med mycket kort varsel fick de ett uppdrag som de genomförde på ett strålande sätt exakt som vi ville ha det. Jag är mycket imponerad av deras energi och otroliga engagemang samt deras förmåga att snabbt förstå vårt varumärke och värderingar. Jag kommer absolut att anlita Pure PR vid fler tillfällen.

Heléne Borthen Ottosson, Kiehl's since 1851
Sweden Brand Manager, L'Oréal Sverige AB

THE TERRACE

Souk Gallerian Drottninggatan 53 111 22 Stockholm

www.terrace.se
THE TERRACE

Vid lanseringen av The Terrace identifierade vi tre behov för positionera konceptet på en redan hårt konkurrensutsatt Stockholmsmarknad. Vårt behov
var genomförande av invigningskväll, pr och presskontakter. Genom ett smidigt samarbete som från Pure PR:s sida präglades av lyhördhet och action är vi mer än en nöjd kund. Det uppfattade och verkliga värdet för oss av Pure PR:s tjänster blev flera gånger större än investeringen.

Niclas Rodin, Founder & Project Manager The Terrace

The Voice

SBS Radio Gjörwellsgatan 30 Box 34108 100 26 Stockholm

www.sbsradio.com
The Voice

I sökandet efter en ung och fräsch byrå med rätt kontaktnät så var valet av Pure PR enkelt för mig. Pure PR jobbade med lanseringen av nya morgonprogrammet "Vakna med The Voice” och resultatet var mycket tillfredställande. The Voice och Pure PR kommer i framtiden jobba tillsammans på utvalda events och lanseringar.

Rickard Lindberg, Marknadschef The Voice, SBS Radio

NOBEL NIGHTCAP

Nobelfesten

www.nobelnightcap.se
NOBEL NIGHTCAP

Vi ville samarbeta med Pure PR av flera anledningar, men det som tillslut övertygade oss om att det skulle var rätt väg att gå var deras entusiasm och professionella attityd till arrangemanget. Resultatet var otroligt lyckat och överträffade våra förväntningar. Klockan 4 på natten stod nobelpristagare, nobelstiftelsen och studenter och dansade sig svettiga i en futuristisk, mörk och inbjudande lokal som blev en av festens huvudattraktioner.

Erik Nilsson, President. The 2006 Nobel NightCap

Swedbank

Swebank AB Brunkebergstorg 8 105 34 Stockholm

www.swedbank.se
Swedbank

Jag är mycket nöjd med det jobb Pure PR gjort för mig
och Swedbank. De har på alla sätt varit professionella
med bra kreativa idéer, ordning & reda och hög service. Jag kommer anlita dem igen.

Johan Masironi,
Chef Medieproduktion (inhouse reklambyrå)
Swedbank